Multimediale gezondheidstafel

In 2012 is in 't Slag onder projectleiding van Samen Een Feijenoord en in samenwerking met kinderdagopvang de Maan, Benuta apotheek, Laurens ontmoetingscentrum, het Centrum voor Jeugd en Gezin, de Vraagwijzer, bibliotheek Rotterdam, Parnassia Bavo Groep en het Albeda College tot stand gekomen.

De multimediale gezondheidstafel is een innovatieve en unieke methode om bezoekers van multifunctioneel centrum 't Slag voor te lichten op de gebieden gezondheid, welzijn, gezonde leefstijl, voeding etc. Met behulp van deze touch table kunnen bezoekers van 't Slag informatie op maat en op hen afgestemd krijgen over tal van onderwerpen. De touch table levert maatwerk aan bezoekers van 't Slag waarbij specifieke aandacht wordt besteed aan audio visueel materiaal.

In oktober 2012 is de multimediale gezondheidstafel in 't Slag geplaatst. Op dit moment wordt gewerkt aan de doorontwikkeling van deze multimediale gezondheidstafel zodat bezoekers van 't Slag via deze wijze zo optimaal mogelijk worden geinformeerd.

De multimediale gezondheidstafel is financieel mogelijk gemaakt door: Stichting Coolsingel, Stichting ter Bevordering van Volkskracht, deelgemeente Feijenoord en Fonds Achterstandswijken Rotterdam. In oktober 2012 heeft Samen Een in Feijenoord de Eerselijns Transformatieprijs van het Jan van Es Instituut mogen ontvangen, daarnaast is de Zorgimpuls innovatieprijs toegekend. Het bij deze prijzen behorende geldbedrag wordt ook in zijn geheel besteed aan de doorontwikkeling van de multimediale gezondheidstafel.

Klik hier voor de link op Youtube over de uitleg van de gezondheidstafel.